اخذ ویزای نروژ ویزای نروژ - یکی از مرفه ترین کشورهای جهان در منطقۀ اسکاندیناوی اروپا با جاذبه های گردشگری زیبا و دیدنی است.
آژانس مسافرتی بال من تراول، به همراه وکلای مهاجرت در موسسه حقوقی بین المللی فراگامان مهام، ضمن داشتن سال ها تجربه در زمینه اخذ انواع ویزای نروژ می تواند در این مسیر شما عزیزان را یاری نماید. کشور نروژ جزء مدرن ترین کشورهای دنیا با سطح زندگی بسیار بالا می باشد که مقصد بسیاری از گردشگران برای بازدید از جاذبه های توریستی آن و مهاجرین بسیاری برای زندگی در این کشور مرفه می باشد.
متقاضیانی که قصد دریافت ویزای نروژ و یا ورود به کشورهای حوزۀ شینگن از طریق نروژ را دارند، باید ابتدا از طریق شرکت VFS درخواست دهند. پس از ثبت نام، برای دریافت وقت سفارت ایمیلی حاوی اطلاعات به آدرس appointmentnorway@vfshelpline.com ارسال شود:
در صورت نقص در اطلاعات بالا هیچ وقت سفارتی برای فرد در نظر گرفته نخواهد شد، همچنین علاوه بر تکمیل فرم درخواست ویزا حتما تاییدیۀ وقت که برای شما ارسال شده را به همراه رسید پرداخت هزینۀ سفارت در روز مراجعه به VFS همراه داشته باشید.
توجه داشته باشید که پرداخت هزینه های سفارت نروژ به صورت آنلاین است و تاییدیه رزرو وقت ملاقات به آدرس ایمیلی که توسط متقاضی ارائه شده است ، ارسال می شود.
برای دریافت ویزای نروژ برخی مدارک در بین درخواست های مختلف مشترک است، که شامل موارد زیر است:
ویزای کوتاه مدت که شامل ملاقات اعضای خانواده، ویزای تجاری و ماموریت کاری، ویزای توریستی نروژ است، به متقاضیان اجازه می دهد تا حداکثر ۹۰ روز به صورت قانونی ساکن نروژ باشند. برای دریافت ویزای کوتاه مدت علاوه بر تمامی موارد بالا بسته به نوع سفر باید مدارک زیر را نیز همراه داشته باشید.
برای ویزای تجاری مدارکی همچون:
برای ماموریت های کاری مدارکی همچون:
برای شرکت در نمایشگاه های تجاری:
برای ملاقات اعضای خانواده مدارکی همچون:
متقاضیانی که شامل دریافت ویزا در یکی از موارد فوق هستند، می توانند چک لیست مورد نظرشان را از لینک های زیر دریافت کنند:
برای اتباع ایرانی، دریافت ویزای نروژ با هدف های تجاری و توریستی تا ۱۵ روز کاری زمان می برد، ولی گاهی اوقات درخواست ها به ادارۀ مهاجرت یا UDI فرستاده شده و تا ۳۰ و حداکثر ۶۰ روز روز زمان می برد.
نکته: علاوه بر اتباع ایرانی، مهاجرانی که اجازۀ اقامت قانونی در ایران دارند میتوانند برای دریافت ویزای نروژ درخواست دهند. برای اطلاعات بیشتر می توانید سایت مهاجرت نروژ را مطالعه کنید.
ویزای بلند مدت نروژ، به متقاضی این امکان را می دهد تا بیش از ۹۰ روز به صورت قانونی در این کشور ساکن باشد. اتباع ایرانی برای دریافت ویزای نروژ اقامت طولانی مدت باید اجازۀ اقامت دریافت کنند، مواردی همچون تحصیل و یا کار در نروژ در زمرۀ همین سفرهایی است که اجازۀ اقامت را از متقاضی درخواست می کند.
برای درخواست اجازه اقامت تمامی درخواست ها باید به مرکز VFS توسط متقاضی و یا وکیل قانونی اش ارسال شود. همچنین تمامی مدارک تکمیلی باید یا توسط فرد فراهم شود و یا توسط یکی از آشنایان متقاضی در نروژ تهیه شود.
توجه: تمامی مدارک در کاغذ A4 ضمیمۀ پرونده شود.
دلایلی همچون وضعیت کاری نروژ، سطح بالای تحصیلات دانشگاهی، میزان بالای تولید، تمدن کهن و نوآوری های مختلف موجب شده نروژ یکی از بهترین کشورهای جهان برای فعالیت های اقتصادی باشد. از سوی دیگر نروژ یکی از کشورهای اصلی جهان در نفت و گاز، انرژی و غذاهای دریایی است و همین مورد موجب شده توجه صاحبان کسب و کار بسیاری به نروژ جلب شود. شروع بیزینس در نروژ آسان است و یکی از بهترین کشورهای جهان برای شروع تجارت، استارت آپ و یا تاسیس کارخانه است.
تحصیلات تکمیلی در نروژ با استانداردهای بسیار بالا و به روز، نوآوری های آموزشی، روش ها و متدهای آموزشی جدید همگی موجب شده دانشجویان و محصلان بسیاری برای ادامۀ تحصیل به نروژ سفر کنند. از سوی دیگر کورس های متنوع تحصیلی در نروژ، دانشگاه ها و کالج های معتبر و رنجی از فعالیت های اجتماعی از دیگر مزایای تحصیل در نروژ است. شما می توانید لیست مدارک مورد نیاز برای شیگن و یا دیگر موارد را در این لینک مطالعه کنید.
نکته: پروسه انجام کار بر مبنای نوع درخواست متغیر است، و گاهی اوقات سفارت مدارک بیشتری از متقاضی می خواهد.
هزینه های سفارت برای دریافت ویزای نروژ، مبلغی بالع بر ۹۰ یورو است، همچنین کودکان زیر ۶ سال شامل هزینه نخواهند بود، ولی برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال باید ۴۵ یورو پرداخته شود. همچنین هر متقاضی باید هزینه ی خدمات 15 یورو علاوه بر هزینه ی ویزا بپردازد. هزینۀ خدمات نیز توسط شرکت VFS دریافت خواهد شد. از متقاضیان خواسته می شود که برای پرداخت هزینه های مورد استفاده در مرکز درخواست ویزا مبلغ دقیق را به یورو همراه داشته باشند.
در مسیر دریافت ویزای نروژ، ریجکتی ویزا امری اجتناب ناپذیر است. اگر با مفهوه ریجکتی و یا دلایل آن آشنا نیستید بهتر است اول لینک دلایل ریجکتی ویزای شینگن را مطالعه کنید. ادارۀ مهاجرت نروژ نیز بر مبنای دلایل، صلاحیت و محدودیت هایی که دارد درخواست های دریافت ویزا را می تواند رد کند. در این صورت باید چگونه عمل کرد؟
پروژۀ رفع ریجکتی ویزای نروژ اندکی با دیگر کشورهای حوزۀ شنگن متفاوت است. ابتدا باید بدانید که در صورت ریجکتی ویزا سفارت و یا اداره مهاجرت نروژ در مورد وضعیت شما تجدید نظر خواهد کرد. برای تجدیدنظر متقاضی تنها ۳ هفته فرصت دارد تا نامه ای را ارائه دهد و در آن توضیح دهد چرا به تصمیم سفارت شک داشته و یا چرا این تصمیم را اشتباه می داند، همچنین باید بتواند مدارک و اطلاعات جدیدی را ارائه دهد، در غیر این صورت درخواست وی مجدد رد خواهد شد.
سفارت نروژ برای تجدید نظر به متقاضی ۳ هفته وقت خواهد، اما اگر برای تکمیل مدارک نیاز به وقت بیشتری داشته باشید می توانید درخواست مهلت جدید داشته باشید تا سفارت به شما دو هفته بیشتر وقت دهد.
نگارش نامه اعتراض به تصمیم سفارت اصول و قوانین خاصی دارد، پس بهتر است در اسرع وقت از کمک یک وکیل مجرب استفاده کنید. در این نامه باید درخواست خود را به صورت واضح و به زبان نروژی و یا انگلیسی توضیح دهید، نامه را امضا کرده و سپس در این لینک اسکن و آپلود کنید.
جواب اعتراض از طریق ایمیل یا پیامک به اطلاع متقاضی خواهد رسید ولی مدت زمان جواب بر مبنای نوع درخواست متفاوت است. برای اطلاع از زمان دقیق دریافت جواب بر مبنای درخواستی که دارید، این لینک را چک کنید.
پس از درخواست تجدید نظر، اداره مهاجرت نروژ و یا UDI به مورد شما رسیدگی کرده و همچنین این حق را دارد که نامۀ شما را به هیئت مهاجرت و یا UNE ارسال کند، که در این صورت به اطلاع شما خواهد رسید.
توجه: در صورت ریجکتی مجدد ویزا، دیگر هیچ شانس و تجدید نظری وجود نخواهد داشت.
پس از اعتراض به ریجکتی ویزای نروژ، ذکر این نکته ضروریست که معمولا اعتراضات به ریجکتی با پاسخ مثبت مواجه نخواهد شد. بنابراین مجدداً توصیه می کنیم که از کمک وکلای خبره در این امر استفاده نمائید. موسسه حقوقی بین المللی فراگامان مهام نیز با سالها تجربه در زمینه اخذ انواع ویزای شینگن، ویزای کانادا و ویزای انگلستان می تواند شما عزیزان را در به ثمر رساندن این مهم و اتمام موفقیت آمیز پروژه رفع ریجکتی ویزای یونان یاری نماید.