قوانین ورود به انگلستان بروز ترین و جامع ترین قوانین ورود به انگلستان برای شهروندان اروپایی و غیر اروپایی| اقلام ممنوعه و محدود شده در انگلیس | قوانین مرزی
قوانین ورود به انگلستان؛ هر کشوری برای اعطای اجازه ورود به مسافرین، تابع قوانین خاص خود می باشد. این قوانین می تواند شامل محدودیت هایی برای ورود مواد غذایی، پول نقد، چک مسافرتی و … باشد. برای ورود به انگلستان هم قوانینی در نظر گرفته شده که برای افراد مختلف متفاوت می باشد؛ خواه این افراد ویزای انگلستان داشته باشند، تبعه کشورهای اتحادیه اروپا باشند و یا ساکن کشورهایی باشند که برای ورود نیازی به ویزای انگلیس نداشته باشند.
اگر تمایل دارید به انگلستان سفر کنید و محدودیت ها و قوانین ورود به انگلستان شما را نگران می کند در ادامه با ما همراه باشید. در این نوشتار صرفاً به بیان قوانین ورود به انگلیس اشاره شده است.
پس از خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، قوانین مهاجرتی این کشور دستخوش تغییرات زیادی شده است و این تغییرات شامل بسیاری از هم پیمانان انگلستان نیز می باشد. اگر قصد سفر به انگلستان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سوئیس، نروژ، ایسلند و یا لیختن اشتاین را دارید، می توانید جهت ورود به انگلستان یکی از مدارک زیر را ارائه نمائید:
برای ورود به انگلستان با پاسپورت و یا کارت اقامت اروپایی می بایست شرایط خاصی را برای دریافت ویزای انگلستان به شرح ذیل برآورده نمائید.
افرادی که اقامت انگلستان را دارند و یا در حال گرفتن اقامت هستند، می بایست از طریق اپلیکیشن کنترل هویت تصویر سند هویتی خود را اسکن کرده و یک اکانت در سایت اداره مهاجرت انگلستان از طریق این لینک ایجاد کنند و اطلاعات سفر خود را به صورت کامل در آن وارد نمایند.
در صورتیکه یکی از شرایط زیر را داشته باشید می توانید با کارت اقامت اتحادیه اروپا به انگلستان سفر کنید:
توجه: شهروندانی که شرایط فوق را دارند می توانند از طریق این لینک بررسی کنند که آیا با توجه به قوانین ورود به انگلستان نیاز به ویزا دارند یا خیر.
اگر مقیم کشور ایرلند باشید برای ورود به ایرلند شمالی نیاز به ارائه هیچ مدرکی ندارید. اما اگر قصد کار و تحصیل را دارید، می بایست حتما ویزا بگیرید.
برای ورود اتباع ایرلندی به انگلستان، اسکاتلند و یا ولز ممکن است افسران مرزی از شما تقاضا کنند که هویت و ملیت خود را از طریق ارائه یکی از اسناد زیر اثبات نمائید:
توجه: افراد فوق می توانند جهت اثبات هویت خود از سایر مدارک شناسایی معتبر نظیر گواهینامه رانندگی نیز استفاده نمایند.
کلیه افرادی که مقیم کشورهای فوق نیستند، می توانند از طریق این لینک لزوم دریافت ویزا برای ورود به انگلستان را بررسی کنند.
بصورت کلی این افراد طبق قوانین ورود به انگلستان و یا ترانسفر فرودگاهی، می بایست ویزای انگلستان را دریافت نمایند.
در مرز ورود به انگلستان، اگر کودکی شما را همراهی می کند، ممکن است از سوی افسران مرزی در مورد نسبت کودک با شما سوالاتی پرسیده شود؛ به ویژه اگر نام خانوادگی متفاوتی داشته باشید. در اینصورت می توانید مدارک زیر را ارائه دهید:
توجه: به مسافرین ایرانی – به ویژه مادران که نام خانوادگی متفاوت با کودک دارند- توصیه می کنیم حتما ترجمه شناسنامه های خود را به همراه داشته باشند.
اکنون بدون نیاز به ویزا و یا با اخذ ویزا وارد انگلستان شده و قصد دارید از مرز فرودگاه و یا به اصطلاح زون انتقال (Transfer zone) بین المللی فرودگاه وارد خاک انگلستان شوید. حال با ما همراه باشید تا قوانین ورود به انگلستان در مرز فرودگاهی را با هم مرور کنیم.
در این مرحله می بایست اسناد هویتی خود را نشان دهید بنابراین:
توجه: در مرز ورودی ویزای شما کنترل خواهد شد و قطعا افسران مرزی در مورد دلیل سفر به انگلستان از شما سوال خواهند کرد.
توجه: مراقب باشید که به سمت گیت های کنترل الکترونیک پاسپورت حرکت نکنید، چرا که مسافران ایرانی امکان استفاده از خدمات ePassport gate را ندارند. چرا که در بدو ورود می بایست در پاسپورتشان مهر ورود را دریافت نمایند.
هر مسافر انگلیس می تواند وسایل و خوراکی هایی را بدون پرداخت مالیات و عوارض به همراه داشته باشد؛ اما طبق قوانین ورود به انگلستان، در این مورد محدودیت هایی نیز وجود دارد که اگر رعایت نشود، قطعا در بدو ورود با جریمه مواجه خواهد شد.
توجه: در زمان بازرسی وسایل توسط افسر مرزی انگلستان درصورتیکه به چمدان و وسایل شما آسیبی وارد شود، حق دارید از آنها طلب خسارت کنید. بدین معنا که فرم هایی در بخش مهاجرت فرودگاه وجود دارد که می توانید با تکمیل کردن آنها، از افسر مرزی طبق قوانین ورود به انگلیس شکایت کنید. آنها موظف به جبران خسارت شما هستند.
دو شرط اساسی برای ورود وسایل به انگلیس وجود دارد:
افسران مرزی انگلستان محتویات درون چمدان شما را بررسی می کنند و از شما سوالاتی را خواهند پرسید. ضمناً توجه داشته باشید محتویات درون چمدانتان شامل خریدهای شما از فری شاپ فرودگاه و یا خرید های با مالیات پرداخت شده (TAX FREE) در اروپا نمی شود. اگر بیش از حد مجاز بار به همراه داشته باشید، می بایست مالیات و عوارض آنها را پرداخت کنید.
درصورت وارد کردن کالاهای تجاری که برای فروش و یا وابسته به شغل شما باشد می بایست علاوه بر اعلام آنها قبل از ورود به انگلستان، مالیات آنها را نیز با ورود به این درگاه اینترنتی پرداخت نمائید.
نکته بسیار مهم: شما می توانید بار همراه خود را تا 5 روز (یا 120 ساعت) پیش از ورود به انگلستان از طریق این لینک به صورت آنلاین اعلام کنید.
در این بخش به توضیح تعدادی از پر تکرارترین اقلام ورودی به انگلستان می پردازیم که ورود بیش از حد مجاز آنها جریمه های سنگینی دارد.
توجه: وارد کردم اقلام فوق برای افراد زیر 17 سال ممنوع است.
طبق قوانین ورود به انگلیس، ورود برخی اقلام کاملا غیر قانونی و ممنوع می باشند و درصورت عدم رعایت، جرایم سنگینی به همراه خواهد داشت. لذا توصیه می کنیم از به همراه داشتن اقلام زیر جداً خودداری کنید:
طبق قوانین ورود به انگلستان، ورود برخی اقلام نظیر سلاح گرم و مهمات جنگی و یا مواد منفجره با محدودیت هایی همراه است و برای وارد کردن آنها به انگلستان می بایست مجوز های لازم را اخذ نمائید.
نکته بسیار مهم: این محدودیت های ورود شامل مواد خوراکی هم خواهد شد که بیشترین آمار جرائم در بین مسافرین ایرانی را دارد. خوراکی هایی که عاری از آفات و بیماری ها نیستند، برای استفاده شخصی شما نبوده و یا در اتحادیه اروپا رشد نکردند، مشمول جریمه خواهند شد. درصورت تمایل به آشنایی با محدودیت های ورود مواد غذایی و قوانین ورود به انگلستان برای مواد خوراکی این لینک را مطالعه نمائید.
توجه: از به همراه بردن DVD های فشرده نرم افزاری رایج در ایران خودداری کنید چرا که نرم افزارهای فوق اکثراً نقض کننده قوانین کپی رایت هستند و افسران مرزی طبق قوانین ورود به انگلیس می توانند شما را تحت تعقیب قانونی قرار دهند.
توجه: جهت آشنایی با روند اخذ ویزای توریستی انگلیس به این لینک مراجعه نمائید.
توجه: جهت آشنایی با روند اخذ ویزای تحصیلی انگلستان به این لینک مراجعه نمائید.
توجه: جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد چگونگی اخذ ویزای دانش آموزی انگلیس به این لینک مراجعه نمائید.
ممکن است در مرز ورودی و طبق قوانین ورود به انگلستان، افسر مهاجرت از ورود شما به خاک انگلستان جلوگیری کند. این اتفاق معمولا برای کسانی رخ می دهد که با ویزای جعلی وارد شده و یا نتوانند افسران را برای هدف از سفر به انگلستان قانع کنند. مانند دانشجویانی که قصد تحصیل ندارند و فقط ویزای تحصیلی گرفته اند. در این صورت به شما اطلاع داده خواهد شد که:
در این حالت شما می بایست فوراً خاک انگلستان را ترک کنید و معمولا با همان پرواز یا اولین پرواز به مقصد کشور مبدا، بازگردانده خواهید شد.
گاهی اوقات نیز به شما اجازه خواهند داد تا حداکثر به مدت یک هفته در انگلستان بمانید، در این صورت پاسپورت شما ضبط می شود و در تاریخ معین شده می بایست به محل اعلام شده از سوی اداره مهاجرت مراجعه نمائید.
اگر قصد سفر به انگلستان را دارید بایستی بدانید که محدودیت ورود پول به انگلستان 10.000 پوند می باشد چه به صورت تک سفر کنید و چه به صورت خانوادگی. همچنین می بایست پیش از سفر مقدار پول قابل حمل (سکه یا اسکناس، اوراق قرضه حامل، انواع چک های مسافرتی) را به گمرک بریتانیا اعلام نمائید.
توجه: مسافرانی که قصد سفر به انگلستان را دارند می توانند از طریق این لینک اطلاعات وجوه خود را به صورت آنلاین اعلام نمایند.
توجه بسیار مهم: اگر پول نقدی که باید داشته باشید را اعلام نکنید، تمام پول نقدی که حمل می کنید می تواند توسط یک افسر نیروی مرزی ضبط شود. ممکن است مجبور شوید تا 5000 پوند جریمه بپردازید تا آن را پس بگیرید.
همراهان ارجمند، امیدواریم با مطالعه کامل و دقیق مطالب فوق به پاسخ سوالات خود در زمینه قوانین ورود به انگلستان دست یافته باشید. موسسه حقوقی بین المللی فراگامان مهام با داشتن سال ها سابقه درخشان و پرونده های موفق در زمینه اخذ انواع ویزاهای انگلستان می تواند در این مسیر گام به گام همراه شما عزیزان باشد.