اپلای کردن، پذیرش تحصیلی

 

اپلای کردن / پذیرش تحصیلی

چگونه اپلای کنم؟

اگر شما نیز رویای تحصیل در خارج از کشور را در سر دارید بایستی بدانید که اولین قدم در این مسیر، اخذ پذیرش از دانشگاههای کشور مدنظر می باشد. با داشتن پذیرش تحصیلی، اداره‌ی مهاجرت آن کشور اجازه‌ی ورود و تحصیل را به شما اعطا خواهد نمود. به طور کلی همه کشورها مدارک مشابهی را برای مرحله اپلای کردن در نظر دارند. اگر میخواهید به پاسخ این سوال که چگونه اپلای کنم؟ دست یابید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک لازم برای اپلای کردن ارتباط مستقیم با مقطع تحصیلی شما دارد. به این معنا که در هر مقطع، برای دریافت پذیرش تحصیلی، نیازمند ارائه مدارک اتمام آخرین دوره تحصیل خود هستید. در ادامه به تفصیل به مدارک لازم برای اپلای کردن اشاره می کنیم.

  • مدرک مقطع قبلی تحصیلی: شما برای اپلای تحصیلی و یا اخذ پذیرش تحصیلی در یک مقطع دانشگاهی، نیاز به ارائه دانشنامه و ریزنمرات دوره تحصیلی خود خواهید داشت. این مدرک را بصورت رسمی ترجمه می کنید و برای دانشگاه ارسال می نمایید.
  • رزومه: رزومه شما بیانگر توانمندی و تجربیات تحصیلی و کاری شماست. هر چقدر این رزومه پربارتر باشد، دانشگاههای با رتبۀ بالاتر به شما پذیرش خواهن داد و شرایط برای دریافت بورسیه تسهیل خواهد شد.
  • انگیزه نامه: نوشتن انگیزه نامه از ضروریات مرحله اپلای کردن است. در انگیزه نامه، متقاضی با اشاره کوتاه به سوابق کاری و تحصیلی خود، دلایل ادامه تحصیل، انتخاب این دانشگاه، انتخاب این رشته و دورنمایی که برای خود در این حوزه متصور است را بیان می کند.

توجه کنید که هنگام اخذ پذیرش تحصیلی بایستی نیم نگاهی به مرحله اخذ ویزای دانشجویی نیز داشته باشید. چراکه با اپلای کردن و دریافت پذیرش تخصیلی تنها نیمی از مسیر را طی کردید و مرحله مهمتری نیز در پیش است. انگیزه نامه بایستی بنحوی نگارش شود که دانشگاه و افسر مهاجرت به این جمع بندی برسند که پس از اتمام ویزای تحصیلی به کشور خود برمی گردید.

  • توصیه نامه: معمولا دانشگاهها به ۳ توصیه نامه از اساتیدی که دانشجو تاکنون با آنها کار کرده است، نیاز دارند. این توصیه نامه با توجه به وضعیت تحصیلی و خصوصیات فردی دانشجو توسط اساتید نوشته می شود. بعضی از دانشگاهها، این نامه را با سربرگ دانشگاه مطالبه می کنند و بعضی نیز یک ایمیل رسمی از سوی دانشگاه را می پذیرند.
  • مدرک زبان: دانشگاهها با توجه به زبانی که در دانشگاه تدریس می شود، نیاز به مدرک زبان بین المللی دارند. این آزمون ها چهار مهارت شنیداری، نوشتاری، درک مطلب و گفتاری را مورد ارزیابی قرار می دهند. هر دانشگاه حداقل نمره قابل قبول برای اپلای کردن را در سایت خود اعلام می کند. درصورتیکه نمره کسب شده پایین تر از حد نصاب باشد، معمولا دانشگاهها به شرط ارائه دوباره مدرک زبان و یا گذراندن دوره زبان در دانشگاه، پذیرش تحصیلی را ارائه می دهند ک ه به آن پذیرش مشروط یا conditional می گویند که البته ارزش کمتری در هنگام اخذ ویزا دارد. برای مثال برای زبان انگلیسی مدارکی نظیر آیلتس، تافل، دولینگو و… مورد قبول می باشند.

مطلب فوق صرفاً مقدمه ای جهت آشنایی با نحوه اخذ پذیرش (اپلای کردن) برای دریافت ویزای تحصیلی می باشد. شما عزیزان می توانید با مراجعه به لینک های زیر از جزئیات و مراحل اخذ ویزای تحصیلی در مقاطع مختلف آشنا شوید.

1- ویزای تحصیلی کانادا

2-ویزای تحصیلی انگلستان

3- ویزای تحصیلی آمریکا

موسسه حقوقی مهام با کادری مجرب می تواند همراه و مشاوری امین در مراحل مختلف اخذ پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی در مقاطع مختلف (از پیش دبستانی تا دکترا) برای شما عزیزان باشد. پرونده های متعدد و موفق ویزاهای تحصیلی ما گواه این موضوع می باشند.